07 januari 2018

Busverplaatsing Goes!! Weer een topdagje voor onze jeugd!

Met een volle bus vertrokken we in de voormiddag richting Goes! En je kon al horen dat iedereen er veel zin in had!!!
En ja hoor niets was minderwaar!! Onze jeugd deed het weer geweldig!! En de Nederlanders moesten bij de jeugd toch wel altijd afgeven.... . We vielen weer knap op! En dit zowel van aantal en van ALLE fantastische prestaties! En ook niet te vergeten al die geweldig enthousiaste supporters, trainers aan de kant!! Wat een sfeer!


Hier even alle reeksen op een rij:

Bij onze allerjongsten(kang en eerste jaars benj) was er al direct een spannende strijd tot aan de lijn. Luka de Belder(en dit als kangoeroe) won deze reeks voor Sam Verheyen die het tot op het einde spannend hield! En zo fier dat ze waren op het podium!! Proficiat jongens!
Bij onze jongste meisjes won ook onze kangoeroe Lauren Wuyts voor Nina Mariƫn en Juno Van Melkebeek! Wat een prachtig podium! Top meisjes!

Bij de 2de jaars benjamins een heel mooi jongens podium met 3 trotse kerels! Zelfs ene met 'mooie blonde manen' volgens de omroeper!. Prachtig Lander Vanhauwere, Hendrick Vandeghinste en Lukas Wuyts!! 

Bij de meisjes een heel sterke overwinning voor Jitte Van Geet en deze keer viel ze mooi op met haar clubtrui! Proficiat!
Bij de pupillen kregen we bij de jongens en de meisjes een volledig Duffels podium!
Dikke proficiat Lotte Bernaerts, Mira Van Melkebeek en Floor Hennebel!

Heel sterk Louis Van Houtven, Jorre De Block en Matthias DE Belder! Wat een spannend einde!
Bij onze pupillen maar liefst 19 Duffeltjes aan de lijn! Geweldig!

Bij de miniemen ook een volledig Duffels podium bij de meisjes! Proficiat Lore Doms, Gynthe Schelkens en Sofi Fontyn! En zo onwennig en blij naar het podium! Mooi meisjes!

Bij de jongens een heel sterke overwinning voor Joachim Caeckebeke! Knap!

En iedereen heel tevreden met zijn welverdiende medaille! Ook heel wat rozen(mama's ook blij) gingen mee naar Duffel! EEN HELE DIKKE PROFICIAT AAN IEDEREEN!!!

En daarna shopplezier in het gezellige dorpje GOES!! En wat gingen de snoepjes goed....
Topdag dus.... Bedankt!